Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yakalamaya çalışmak

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, stresten uzaklaşılacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada yakalamaya çalışmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments