Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yakalamaya çalışmak

Rüyada balık yakalamaya çalışmak

Rüyada balık yakalamaya çalışmak kötü günlerinden kurtulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret eder.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada yakalamaya çalışmak zor durumda kalacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak onlar adına aç insanları doyuracağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments