Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kazancının bol olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli problemler yaşanmasaydı veya hayatınızda olmasaydı neler olurdu diye düşünmek yerine çözüm yollarına odaklanmalısınız.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak işlerin yoluna gideceğine, işlerinde aksama olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada yakalamaya çalışmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada örümcek yakalamaya çalışmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, şeref ve rütbeye, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak şansın ve bahtın da açılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments