Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, günah ve suç işleyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, güveninin artacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerinizin bozulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşun öldüğünü görmek ondan şifa göreceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu konuştuğunu görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çift muhabbet kuşu görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalettir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü muhabbet kuşu görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments