Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek yakalamaya çalışmak

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak kendisini üzen konuların kapanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada yakalamaya çalışmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kısmet alacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak istediği evde oturacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments