Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakalamaya çalışmak

Rüyada yakalamaya çalışmak

Rüyada yakalamaya çalışmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Rüyada at yakalamaya çalışmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments