Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak dünya malının çoğalacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada örümcek yakalamaya çalışmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalet eder.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bereketinin artacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak hakkını alacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at yakalamaya çalışmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments