Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve ördek görmek

Rüyada kedi ve ördek görmek

Rüyada kedi ve ördek görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve ördek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada kedi ve ördek görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada ördek temizlemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ördek kesmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Rüyada ördeğe su vermek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ördekler görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara inanılır.

Rüyada tüysüz ördek görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ördekten kaçmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek görmek her anlamda feraha kavuşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments