Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek görmek

Rüyada ördek görmek

Rüyada ördek görmek çok iyi giden işlerin duracağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ördek gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada suda ördek görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ördek kovalaması görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Rüyada sarı yavru ördek görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok ördek görmek muradının gerçekleşeceğine, sorunların gittikçe artacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments