Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kesmek

Rüyada ördek kesmek

Rüyada ördek kesmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, strese gireceğine, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kesmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz ördek kesmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ördek kesmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek sevmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada ördek almak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ısıran ördek görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde ördek görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ördek avlamak herkesin takdirini toplayacağına, zorlukların geride kalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yada ördek görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments