Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek temizlemek

Rüyada ördek temizlemek

Rüyada ördek temizlemek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, onlara hocalık edeceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada ördek temizlemek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak sarı ördek görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusu görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ördek görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek ördek görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek tutmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek beslemek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments