Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi taşlamak

Rüyada kedi taşlamak

Rüyada kedi taşlamak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ticaretinin büyüyeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kara kedi taşlamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi taşlamak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kediyi taşlamak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada inek taşlamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini taşlamak maddi gücünün katlanacağına, parasının azalacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek taşlamak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada taşladığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments