Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşladığını görmek

Rüyada taşladığını görmek

Rüyada taşladığını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hasretlerin biteceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada taşladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada inek taşlamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada birbirini taşlamak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada düşman taşlamak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada kabede şeytan taşlamak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan taşlamak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek şeytan taşlamak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hem eğleneceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada pencere taşlamak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada ev taşlamak işlerine dört elle sarılacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments