Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi taşlamak

Rüyada kara kedi taşlamak

Rüyada kara kedi taşlamak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, aradığı kişiyi bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kara kedi taşlamak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kediyi taşlamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi taşlamak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği taşlamak kafa karışıklığından sıyrılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıyı taşlamak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini taşlamak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada ayı taşlamak büyük bir borcun altına gireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, herkesin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek taşlamak birikim yapma imkânı elde edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments