Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek taşlamak

Rüyada köpek taşlamak

Rüyada köpek taşlamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yönetici olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada köpek taşlamak gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada köpeği taşlamak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada köpekleri taşlamak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada köpek taşladığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek taşlamak işlerinden belirsizlik olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kurt taşlamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çakal taşlamak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan taşlamak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını taşlamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments