Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıyı taşlamak

Rüyada ayıyı taşlamak

Rüyada ayıyı taşlamak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada ayıyı taşlamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ayı taşlamak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi taşlamak işlerinin yarıda kalacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada it taşlamak yaşamına renk geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin taşlamak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Rüyada kocasını taşlamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada karga taşlamak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz taşlamak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments