Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini taşlamak

Rüyada birilerini taşlamak

Rüyada birilerini taşlamak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, şansın kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini taşlamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada birilerini taşlamak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini taşladığını görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzu taşlamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa taşlamak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, ardından bu kişiye açılacağına işarettir.

Rüyada it taşlamak büyük fırsatların kapısını açacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın taşlamak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun taşlamak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kartal taşlamak iyi anlaşacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments