Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek taşlamak

Rüyada inek taşlamak

Rüyada inek taşlamak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Rüyada inek taşlamak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada inek taşlamak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada babayı taşlamak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü taşlamak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini taşladığını görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun taşlamak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada yılan taşlamak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç taşlamak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments