Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi taşlamak

Rüyada kediyi taşlamak

Rüyada kediyi taşlamak işinden çıkarılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi taşlamak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada kara kedi taşlamak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kediyi taşlamak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi taşlamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada insan taşlamak işinde herkesten bir adım önde olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada karga taşlamak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan taşlamak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada balık taşlamak hataların telafi edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirini taşlamak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments