Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yeni planlar yapacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak maddi kaynakların zarar göreceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Rüyada fil tarafından kovalanmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zombi tarafından kovalanmak çok daha büyük adımların atılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments