Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovalamak

Rüyada kedi kovalamak

Rüyada kedi kovalamak işinde herkesten bir adım önde olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi kovalamak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntıların artacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada hamile kedi kovalamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kedinin kovaladığını görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi kovalamak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Rüyada evde kedi kovalamak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments