Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kedi kovalamak

Rüyada evin içinde kedi kovalamak

Rüyada evin içinde kedi kovalamak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, müşterilerinin çoğalacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kediler görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments