Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi ekmekle beslemek

Rüyada kediyi ekmekle beslemek

Rüyada kediyi ekmekle beslemek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kediye beslemek önünü göremez olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada kedi beslediğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi beslemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Rüyada küçük kedi beslemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi beslemek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Rüyada yavru kedi beslemek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments