Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediler beslemek

Rüyada kediler beslemek

Rüyada kediler beslemek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kulluk derecesinin artmasına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediler beslemek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada kedi yavruları beslemek moralinin her zaman yerinde olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, nazara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrularını beslemek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kedi beslemek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Rüyada kediye beslemek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi beslemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Rüyada kedi beslemek onları tebrik edeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments