Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi hamile görmek

Rüyada kedi hamile görmek

Rüyada kedi hamile görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, büyük adımlar atılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada kedi hamile gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada kediyi hamile görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, mutluluk ve saadete delalettir.

Rüyada hamile siyah kedi görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi hamile görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada kediye hamile olmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kara kedi görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kedi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kedi görmek mal mülk edineceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments