Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada göz bebeğinin çıktığını görmek rahata kavuşacağına, mekân değiştireceğine, çok güzel adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünde it dirseği çıktığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun gözünün çıktığını görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments