Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ceseti görmek

Rüyada kedi ceseti görmek

Rüyada kedi ceseti görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çok büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi ceseti gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada kedi cesedi görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kedi ceseti görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada cesetle uğraşmak başarının düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan cesedi görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hayır dualarına nail olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulur.

Rüyada annenin cesedini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments