Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi boğazlamak

Rüyada kedi boğazlamak

Rüyada kedi boğazlamak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi boğazlamak gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada kedi boğazlamak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kızını boğazlamak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun boğazlamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır boğazlamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz boğazlamak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Rüyada dana boğazlamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kendini boğazlamak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada keçi boğazlamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments