Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz boğazlamak

Rüyada öküz boğazlamak

Rüyada öküz boğazlamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Rüyada öküz boğazlamak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada öküz boğazlamak daha rahat bir hayatı olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına işaret eder.

Rüyada kızını boğazlamak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yılan boğazlamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedi boğazlamak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi boğazlamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını boğazlamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazlamak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments