Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır boğazlamak

Rüyada sığır boğazlamak

Rüyada sığır boğazlamak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yol göstereceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sığır boğazlamak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada sığır boğazlamak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan boğazlamak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada öküz boğazlamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet eder.

Rüyada koyun boğazlamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yılan boğazlamak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada annesini boğazlamak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada kendini boğazlamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalettir.

Rüyada anneyi boğazlamak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments