Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana boğazlamak

Rüyada dana boğazlamak

Rüyada dana boğazlamak bereketli günler geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana boğazlamak gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada dana boğazlamak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğazladığını görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı boğazlamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada tavuk boğazlamak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada eşini boğazlamak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu boğazlamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sıkıntılarını aşacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi boğazlamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Rüyada inek boğazlamak işlerinden feragat edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments