Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun boğazlamak

Rüyada koyun boğazlamak

Rüyada koyun boğazlamak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, gönlünce harcama yapmasına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun boğazlamak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada koyun boğazlamak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu boğazlamak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada babayı boğazlamak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yaşamına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazlamak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz boğazlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır boğazlamak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek boğazlamak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zenginliğinin artacağına, sürekli ağlamaklı olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını boğazlamak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments