Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini boğazlamak

Rüyada kendini boğazlamak

Rüyada kendini boğazlamak yaşam şartlarının düzeleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini boğazlamak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada kendini boğazlamak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada at boğazlamak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını boğazlamak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğazlamak hayallerine ulaşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini boğazlamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada annesini boğazlamak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hayvan boğazlamak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, işinden uzaklaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada insan boğazlamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments