Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü keçi görmek

Rüyada sürü keçi görmek

Rüyada sürü keçi görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü keçi gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, haneye dertlerin gireceğine , suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Rüyada sürü keçi görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, neşesine kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments