Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara keçi sürüsü görmek

Rüyada kara keçi sürüsü görmek

Rüyada kara keçi sürüsü görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kara keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kara keçi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara keçiler görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sürüsü almak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada sürüyle keçi görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sürü keçi görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments