Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kafası görmek

Rüyada keçi kafası görmek

Rüyada keçi kafası görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, refah içinde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Rüyada keçi kafası gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada keçi kafası görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü keçi kafası görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kovaladığını görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada dağ keçisi görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi keçi görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, parasının azalacağına inanılır.

Rüyada yabani keçi görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments