Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi keçi görmek

Rüyada kahverengi keçi görmek

Rüyada kahverengi keçi görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sürekli yerinde sayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kahverengi keçi gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Rüyada kahverengi keçi görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, her istediğini alabileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusunu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Rüyada keçi sağmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, patron koltuğunda oturacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkli keçi görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada keçiler görmek iş hayatının düzeleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments