Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ keçisi görmek

Rüyada dağ keçisi görmek

Rüyada dağ keçisi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada dağ keçisi öldürmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçisi avlamak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçi görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda keçi görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dağ keçisi görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments