Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü keçi kafası görmek

Rüyada ölü keçi kafası görmek

Rüyada ölü keçi kafası görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü keçi kafası gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada ölü keçi kafası görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada keçi kafası görmek ettikleri duanın kabul olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü keçi görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü kafası kesmek iş sahibi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına inanılır.

Rüyada ölünün kafasını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kafa görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölü balık kafası görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments