Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani keçi görmek

Rüyada yabani keçi görmek

Rüyada yabani keçi görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, gözden düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yabani keçi gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yabani keçi görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, yanlış seçimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yabani hayvan eti yemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yabani at görmek ruh sağlığının bozulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani köpek görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sıhhat ve moral bulacağına işarettir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani kurt görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işarettir.

Rüyada yabani ot temizlemek işinde çok ilerleyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments