Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kovaladığını görmek

Rüyada keçi kovaladığını görmek

Rüyada keçi kovaladığını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada keçi kovaladığını gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada keçi kovalamak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada keçi kovaladığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Rüyada beyaz keçi kesmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada koyun keçi görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Rüyada keçiye su vermek geniş bir rızka kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi kesmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada keçi sağmak küskünlük yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments