Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayırlı günlerin geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işlerinin iyi gideceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, konforundan da ödün vereceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, yenilenme yaşayacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, desteksiz kalacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev aldığını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments