Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazma kazmak

Rüyada kazma kazmak

Rüyada kazma kazmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kazma kazmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada kazma kazmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada kazma kazdığını görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evcil kaz görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kaz satın almak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı kaz görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kindar olacağına yorulur.

Rüyada kaz kestiğini görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments