Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz tüyü yorgan görmek

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yorgan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kaz tüyü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek beden sağlığının zarar göreceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yolmak işten ve güçten el etek çekileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kaz görmek onların kıymetini bileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kaz görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments