Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz satın almak

Rüyada kaz satın almak

Rüyada kaz satın almak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntı çekeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz satın almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada kaz satın almak yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin iyi hale geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz kestiğini görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz sesi duymak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yolmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulur.

Rüyada kaz pisliği görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz sevmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tavuk kaz görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments