Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazma kazdığını görmek

Rüyada kazma kazdığını görmek

Rüyada kazma kazdığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazma kazdığını gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kazma kazdığını görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada kazma kazmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, makbul olan şeylere, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaz sevmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kendisiyle övüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda kaz görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış kaz görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz eti görmek konforundan da ödün vereceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments