Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı kaz görmek

Rüyada canlı kaz görmek

Rüyada canlı kaz görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, adını herkese duyuracağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada canlı kaz gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada canlı kaz görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Rüyada kaz yumurtası toplamak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kaz yapmak birlikte bazı işler yapılacağına, güven kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elinde kazma görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada yavru kaz görmek hakkıyla kazanca, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak haksızlıklara maruz kalınacağına, şöhret elde edeceğine, sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi kaz görmek dikkat çekeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret eder.

Rüyada kaz satın almak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments