Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz civciv görmek

Rüyada kaz civciv görmek

Rüyada kaz civciv görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz civciv gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaz civciv görmek büyük bir karar verileceğine, saygınlığının artacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Rüyada uçan kaz yakalamak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Rüyada kaz yapmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kaz kesmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz görmek başarıya ve zafere doymayacağına, çok üzüntü duyulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaz görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz pişirmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil kaz görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments