Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz pişirmek

Rüyada kaz pişirmek

Rüyada kaz pişirmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, başarılarının artacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, başarılarının sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada kaz pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Rüyada kaz pişirmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaz eti pişirmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaz civciv görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazma sapı görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tavuk kaz görmek dileklerin yerine geleceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dünya malı edineceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments