Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz görmek

Rüyada kaz görmek

Rüyada kaz görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Rüyada suda kaz görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret eder.

Rüyada yabani kaz yakalamak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış kaz görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani kaz görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalettir.

Rüyada kaz isirmasi görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments